Menu

Συστατικά

+

Για τα Μανιτάρια

  • Λευκά μανιτάρια χωρίς κοτσάνια 450.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Κρεμμύδι μαριναρισμένο με καπνιστή πάπρικα
  • Νερό 50.0 ml
  • Σπορέλαιο 50.0 γρ
  • Ταχίνι 50.0 γρ
  • Τζίντζερ σε σκόνη 3.0 γρ
  • Flakes Κρεμμυδιού 10.0 γρ

Για το Μαριναρισμένο Κρεμμύδι

Για την Παρουσίαση

  • Κρεμμύδι
  • Ψημένες φέτες ψωμιού 4.0 τεμ.
  • Ψητές τομάτες στη σχάρα

Εξυπηρετήστε όλους τους χορτοφάγους πελάτες σας με αυτή τη μοναδική συνταγή σουβλάκι - μανιτάρι !

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα Μανιτάρια

    Σε μπασίνα τοποθετούμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός φουέτ έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα στερεά. Στη συνέχεια τοποθετούμε και τα μανιτάρια και μαρινάρουμε για 1-2 ώρες. Ψήνουμε στην σχάρα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές.
  2. Για το Μαριναρισμένο Κρεμμύδι

    Κόβουμε το κρεμμύδι ζουλιέν και το τοποθετούμε σε μπασίνα. Την ίδια στιγμή προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και τη καπνιστή πάπρικα. Ανακατεύουμε και το κρεμμύδι μας είναι έτοιμο
  3. Για την Παρουσίαση

    Σε πιάτο στήνουμε 3 σουβλάκια μανιταριού με ψημένες φέτες ψωμιού, κρεμμύδι και ψητή τομάτα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού