Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα

  • Κόκκινο κρασί 100.0 γρ
  • Μουστάρδα Dijon 30.0 γρ
  • Μέλι 20.0 γρ
  • Κεράσι Κονσέρβα 100.0 γρ
  • Μανιτάρια
  • Kale
  • Baby κόκκινα καρότα

Υπέροχος συνδυασμός που αγκαλιάζει ζεστά και γευστικά τις φέτες ψαρονέφρι. Εορταστικό πιάτο με σίγουρη επιτυχία!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και το αλάτι και τοποθετούμε (εφόσον κρυώσει) το ψαρονέφρι στην άλμη για 30 λεπτά. Βγάζουμε και καθαρίζουμε σχολαστικά.Σπάμε τον κόλιανδρο και το πιπέρι εκραζέ. Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε σακούλα το ψαρονέφρι με τα μπαχαρικά και το βούτυρο και κλείνουμε 100%. Μαγειρεύουμε στους 64° για 1ώρα και 30 λεπτά. 
  2. Για τη σάλτσα

    Κατεβάζουμε το κρασί στο ήμισυ, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τα κεράσια, αφήνουμε την σάλτσα μας να γλασάρει. Γαρνίρουμε με ψητά μανιτάρια, ψητό κειλ, σοτέ baby καρότα και τσιπς καρότου.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού