Menu

Συστατικά

+

Για τη Μους Βανίλιας

Για το Mango & Passion Fruit Compote

  • Πουρέ passion fruit 170.0 γρ
  • Πουρέ Μάνγκο 170.0 γρ
  • Μάνγκο 300.0 γρ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 65.0 γρ
  • Πηκτίνη 5.0 γρ

Ανάλαφρη, κρεμώδης μους με φρουτένια, δροσερή γεύση! 

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Μους Βανίλιας

    Αναμειγνύουμε 1000 γρ. Μους με Γεύση Βανίλιας της Carte D'Or Buffet με 1750 γρ. κρύου νερού και ανακατεύουμε για 5΄ στην 3η ταχύτητα του μίξερ.
    Μεταφέρουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γαρνίρουμε.
  2. Για το Mango & Passion Fruit Compote

    Ζεσταίνουμε τον πουρέ mangoκαι τον πουρέ passionfruitστους 45°C, προσθέτουμε την πηκτίνη με τη ζάχαρη και βράζουμε για 1΄.
    Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το mango (κομμένο σε μικρά τετράγωνα - brunoises) και το αφήνουμε να κρυώσει.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού