Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Ηλιέλαιο 1.0 l
  • Hellmann's Vegan 3 lt 150.0 γρ
  • Πικάντικη σάλτσα τσίλι 60.0 γρ
  • Lime 1.0 τεμ.
  • Μαρούλι Little Gem 2.0 τεμ.
  • Λάχανο κινέζικο 1.0 γρ
  • Φρέσκος Κόλιανδρος
  • Πιπεριά τσίλι 1.0 γρ
  • Τζίντζερ 30.0 γρ
  • Φρέσκα Κρεμμυδάκια 1.0 τεμ.
  • Σκελίδα σκόρδο 1.0 tsp
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Αυτή η σαλάτα δεν είναι συνηθισμένη! Πικάντικη και τραγανή θα βρει σίγουρη θέση στο μενού σας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε καυτό λάδι (ηλιέλαιο), τηγανίζουμε στους 180°C τα The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets μέχρι να γίνουν πολύ τραγανά και έντονα χρυσαφένια. 
    Τα τοποθετούμε σε μια μπασίνα (μπολ) και προσθέτουμε τη Hellmann’s Vegan Mayo Sauce όσο είναι ακόμα καυτά, καυτερή σάλτσα sriracha ή sweet chili sauce και ψιλοκομμένα το τζίντζερ, το σκόρδο, την chili πιπεριά και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Στη συνέχεια ανακατεύουμε μέχρι τα NoChicken Nuggets να γυαλίσουν από τη ροζ αυτή σάλτσα. 
    Κάνουμε μια φωλιά από τα μαρούλια αφού πρώτα τα μαρινάρουμε με λίγο ξύσμα lime και τον χυμό του, έπειτα τα βρέχουμε με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και σερβίρουμε μαζί τους τα NoChicken Nuggets.
    Γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα κόλιανδρου και λίγη έξτρα καυτερή sauce.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού