Menu

Συστατικά

+

Για τη σάλτσα Ταρτάρ

Για το στήσιμο

  • Ψωμί Λευκό 2.0 τεμ.
  • Λευκό λάχανο 20.0 γρ
  • Chutney Τομάτας

Chutney Τομάτας


Πάρτι υλικών με αποτέλεσμα, αυτό το καταπληκτικό Raw NoBeef Burger!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σάλτσα Ταρτάρ

    Τοποθετούμε τη μαγιονέζα σε μπασίνα και στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα και το αγγούρι κομμένο μπρινουάζ. Ομογενοποιούμε και τοποθετούμε στο ψυγείο. Παράλληλα, ψήνουμε τα burgers σε σχάρα για τέσσερα λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Για το στήσιμο

    Τοποθετούμε τη σάλτσα ταρτάρ στην κάτω πλευρά του ψωμιού και έπειτα προσθέτουμε το burger, το chutney τομάτας και το ψιλοκομμένο λάχανο.
  3. Chutney Τομάτας

    Αναµειγνύουµε το σκόρδο, το τζίντζερ (περίπου 4εκ.) και τη μιση τομάτα στο μπλέντερ µέχρι το µείγµα να ομογενοποιηθεί. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά σε κατσαρόλα και μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε και το μείγμα του μπλέντερ. Σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και το chutney να γίνει παχύρευστο. Προσθέτουμε το chilli ψιλοκομμένο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού