Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Χοιρινές μπριζόλες 4.0 τεμ.
  • Έτοιμο Μείγμα Pina Colada 300.0 γρ
  • Χυμός λεμονιού 20.0 γρ
  • Χυμός Λάιμ 20.0 γρ
  • Πιπέρι καγιέν 2.0 γρ
  • Βούτυρο 50.0 γρ

Για τη σαλάτα


Μπριζολάκια έκπληξη με τροπικά αρώματα για να ενθουσιάσεις του πάντες!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Μαρινάρουμε τις μπριζόλες με τη μισή ποσότητα της pina colada και διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστόν. Στη συνέχεια, τοποθετούμε την υπόλοιπη ποσότητα της pina colada σε τηγάνι μαζί με τους χυμούς, το πιπέρι καγιέν και το ζωμό. Βράζουμε μέχρι γλασάρει η σάλτσα μας και τέλος δένουμε με βούτυρο.Ψήνουμε τις μπριζόλες, αφού πρώτα τις έχουμε στεγνώσει από τη μαρινάδα και τις έχουμε καρυκεύσει με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Είμαστε έτοιμοι όταν πάρουμε 145° στην καρδιά του κρέατος ή διαφορετικά ψήνουμε για 7-8 λεπτά την κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά. Σερβίρουμε τις μπριζόλες μας με την τροπική σαλάτα που έχουμε ετοιμάσει, με τα φρούτα και τη βινεγκρέτ.
  2. Για τη σαλάτα

    Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα φρούτα και ανακατεύουμε με τον ψιλοκομμένο βασιλικό και κόλιανδρο. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού