Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

α' εναλλακτική

β΄ εναλλακτική

  • Ελαιόλαδο
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Καπνιστός Σολομός 60.0 γρ
  • Μυρωδικά 30.0 γρ

γ' εναλλακτική

δ' εναλλακτική

  • Ελαιόλαδο
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μανιτάρια 50.0 γρ
  • Γραβιέρα τριμμένη 30.0 γρ
  • Λάδι τρούφας

Ανακαλύψτε εναλλακτικούς τρόπους για να απογειώσετε τα τηγανητά αυγά. Κάντε την έκπληξη!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Καρυκεύουμε τα αυγά με το Aromat και τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
  2. α' εναλλακτική

    Στη συνέχεια, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, φρέσκο κρεμμύδι, προσθέτουμε το σπανάκι με το ζαμπόν και συνεχίζουμε μέχρι να μαραθεί το σπανάκι. Τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και τελειώνουμε με αρωματικό ελαιόλαδο με θυμάρι.
  3. β΄ εναλλακτική

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμυδάκι και προσθέτουμε το σολομό. Τελειώνουμε με τα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμύδι, σχοινόπρασο, μυρώνια) και τα αυγά. 
  4. γ' εναλλακτική

    Για την τρίτη εκτέλεση, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο μπρινουάζ κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, προσθέτουμε τα τοματίνια κονφί, τον φρέσκο βασιλικό και τέλος τα αυγά. Τελειώνουμε με αρωματικό λάδι βασιλικού και την μπουράτα.
  5. δ' εναλλακτική

    Για την τέταρτη εκτέλεση, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο κρεμμύδι φρέσκο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τελειώνουμε με το τριμμένο τυρί, τα αυγά και μερικές σταγόνες τρουφόλαδο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού