Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Μοσχαρίσιος Κιμάς 500.0 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης 400.0 γρ
  • Λευκό ξύδι 40.0 γρ
  • Λευκό λάχανο 150.0 γρ
  • Καρότο 100.0 γρ
  • Hellmann’s Professional 5 lt 60.0 γρ
  • Καπνιστό Τυρί 50.0 γρ
  • Σαλάμι Μπύρας 40.0 γρ

Απογειώνουμε το κλασικό burger, προσθέτουμε υπέροχη σάλτσα πιπεριάς, μοναδική γεύση καπνιστού τυριού και πλούσια γεύση από σαλάμι μπύρας.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Ετοιμάζουμε τον κιμά αναμειγνύοντας τον με σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Πλάθουμε καλά και χωρίζουμε τα μπιφτέκια σε μερίδες και ξεκινάμε να τα ψήνουμε στο grill. Ψιλοκόβουμε το λάχανο και τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη. Αναμειγνύουμε με τη Delicate και ετοιμάζουμε μια σαλάτα. Πλένουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε σχήμα batonette. Στεγνώνουμε καλά τις πατάτες και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Μόλις τηγανιστούν αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγη καπνιστή πάπρικα. Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ τις πιπεριές φλωρίνης με λίγο λευκό ξύδι και ελαιόλαδο. Κάνουμε μία σφιχτή πάστα και την διατηρούμε στο ψυγείο. Μόλις ψηθούν τα burgerξεκινάμε να στήνουμε. Στη βάση μας βάζουμε Delicate, τη σαλάτα με λάχανο-καρότο και συνεχίζουμε με το Burger, το καπνιστό τυρί και τη σάλτσα από πιπεριά φλωρίνης. Συνοδεύουμε το burger με τις τηγανιτές γλυκοπατάτες.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού