Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις delivery του εστιατορίου
Η εξειδικευμένη ομάδα μας από σεφ συγκέντρωσε μια λίστα που αφορά το delivery φαγητού για να προετοιμάσετε το εστιατόριό σας για μια κερδοφόρα επιχείρηση delivery που οι πελάτες θα ενθουσιαστούν.
Λειτουργικές Συμβουλές:
- Ζητήστε από την ομάδα σας να δημιουργήσει μια τέλεια ομάδα συγκέντρωσης των παραγγελιών για φαγητό σε πακέτο. Κάποιος πρέπει να βεβαιωθεί ότι οι παραγγελίες ελέγχονται για λάθη προτού περάσουν την πόρτα. Η βαθμολογία της κριτικής σας αργότερα θα σας ευχαριστεί.
- Εάν ο πελάτης καλέσει για την παραγγελία, είναι επίσης καλή ιδέα να διαβάσετε ξανά την παραγγελία στον πελάτη για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά εξαρχής.
- Επικοινωνείτε διαρκώς με πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να έχει το εστιατόριό σας πρωταρχική θέση στο μυαλό των πελατών σας. Τραβήξτε τις καλύτερες φωτογραφίες των κορυφαίων πιάτων σας για να τα δημοσιεύσετε online σε ψηφιακά μενού και κοινωνικές αναρτήσεις.
Συμβουλές για την ποιότητα των τροφίμων
- Σκεφτείτε τα πιάτα που προσφέρετε. Ξαναζεσταίνονται καλά; Θα υποβαθμιστεί η ποιότητα κατά τη διάρκεια μιας ανώμαλης διαδρομής με το αυτοκίνητο; Προσαρμόστε το μενού σας ώστε να περιλαμβάνει αυτούς τους προβληματισμούς.
- Προσφέρετε πιάτα "που μπορούν να ζεσταθούν στο σπίτι" όπως λαζάνια και δώστε οδηγίες θέρμανσης. Αυτά τα πιάτα μπορούν να παραληφθούν νωρίτερα την ημέρα και να ξαναζεσταθούν αργότερα, πράγμα που σημαίνει λιγότερο άγχος στην κουζίνα σας κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων ωρών που σερβίρονται τα γεύματα. Ανατρέξτε στις τοπικές οδηγίες του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σχετικά με τα γεύματα που προορίζονται για προετοιμασία εκτός των εγκαταστάσεων του εστιατορίου: για παράδειγμα, ορισμένες περιοχές απαιτούν οδηγίες θερμοκρασίας, ημερομηνία λήξης και οδηγίες για ξαναζέσταμα φαγητού.
- Αφήστε τα τηγανητά φαγητά να αναπνεύσουν. Χρησιμοποιήστε καπάκια με οπές εξαερισμού (ή ανοίξτε τρύπες στα καπάκια σας) για να αποφύγετε την παγίδευση υγρασίας μέσα στα δοχεία και το να λασπώσουν τα πιάτα.
- Συσκευάστε τα ζυμαρικά λιγότερο από al dente για να αποφύγετε να μαλακώσουν και να ψηθούν πολύ.
- Για γεύματα που συνδυάζονται με ντρέσινγκ και σάλτσες, συσκευάστε τα στο πλάι.
- Το delivery ποτών είναι μια πρόκληση. Προτείνουμε να παραδίδετε σε δοχεία κυλίνδρων 16 oz (0,454 λίτρα) και 32 oz (0,909 λίτρα) για να αποφύγετε τη διαρροή στη διαδρομή.
Συμβουλές ασφάλειας για το delivery φαγητού
- Διαβεβαιώστε τους πελάτες σχετικά με την ασφάλεια της προετοιμασίας των τροφίμων και την καθαριότητα της κουζίνας μοιράζοντας πρωτόκολλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Προσφέρετε επιλογές χωρίς επαφή ή χωρίς μετρητά - εξασφαλίστε την ασφάλεια για τους πελάτες σας και τους οδηγούς/το προσωπικό σας.
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Συνεχίστε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας.
Συνταγές για delivery
Σχετικά άρθρα
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ