Menu

02:46

Εισαγωγή και Στήσιμο Κουζίνας

Γνώρισε τον Matt Young, Executive Chef στο επηρεασμένο από τη Σκανδιναβία εστιατόριο Rök στο Islington του Λονδίνου. Μοιράζεται την προσέγγισή του γύρω από τη μαγειρική, από τις τεχνικές συντήρησης τροφίμων όπως η ζύμωση, το κάπνισμα και η παρασκευή τουρσί μέχρι τεχνικές όπως το ψήσιμο στα ξύλα, το υδατόλουτρο και το κουτί καπνίσματος.

02:22

Υλικά

O Chef Young εξηγεί τη σημασία της προμήθειας των καλύτερων υλικών από ψάρια βιώσιμης αλιείας μέχρι την επιλογή μικρών αγροκτημάτων μη εμπορικής εκμετάλλευσης. Μιλάει επίσης για τη σημασία του ξύλου και τα ροκανίδια καπνίσματος, τις τεχνικές αρωματισμού και μαγειρέματος.

03:58

Θαλάσσια Πέστροφα Θερμού Καπνίσματος πάνω σε Ξεροψημένο Ψωμί με Crème Fraîche (Μέρος 1)

O Chef Young παρέχει οδηγίες και κορυφαίες συμβουλές για να απλοποιήσει και να εμπνεύσει με το πρώτο του πιάτο - θαλάσσια πέστροφα θερμού καπνίσματος πάνω σε ξεροψημένο ψωμί με crème fraîche. Μάθε τα πάντα γύρω από το τριμάρισμα και το πάστωμα του ψαριού όπως επίσης και για τη διαδικασία θερμού καπνίσματος.

02:41

Θαλάσσια Πέστροφα Θερμού Καπνίσματος πάνω σε Ξεροψημένο Ψωμί με Crème Fraîche (Μέρος 2)

Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να τελειοποιήσει αυτό το τουρσί. Κατάκτησε τις Νορβηγικές τεχνικές και δημιούργησε μια γευστική εναλλακτική για να γλυκάνεις οποιοδήποτε πιάτο.

03:27

Θαλάσσια Πέστροφα Θερμού Καπνίσματος πάνω σε Ξεροψημένο Ψωμί με Crème Fraîche (Μέρος 3)

Παρακολούθησε το Mέρος 2 για να τελειοποιήσεις το στήσιμο αυτού του πιάτου εμπνευσμένο από τη Νορβηγία. Ανακάλυψε πώς η crème fraîche συνδυάζεται με λαχανικά τουρσί και καπνιστή πέστροφα.

02:56

Sauerkraut (Ξινό Λάχανο) ως Συνοδευτικό

Δημιούργησε Sauerkraut, ένα πεντανόστιμο και τραγανό ξινό συνοδευτικό. Ο Chef Young σου μαθαίνει τα πάντα γύρω από αυτή την απλή μέθοδο και τη διαδικασία της ζύμωσης.

06:26

Καπνιστό Χοιρινό με Μήλο και Sauerkraut (Μέρος 1)

Ξεκινά το δεύτερο πιάτο - καπνιστό χοιρινό με μήλο και sauerkraut. Ο Chef Young μας δείχνει μέσω μιας μοναδικής διαδικασίας αλατίσματος και καρυκεύματος πώς να δώσουμε υγρασία στο χοιρινό κρέας προτού μπει σε σακούλα κενού αέρος, υδατόλουτρο και κάπνισμα. Ανακάλυψε όλες τις τεχνικές και τα μυστικά του καπνίσματος.

03:39

Καπνιστό Χοιρινό με Μήλο και Sauerkraut (Μέρος 2)

Κατάκτησε τις καλύτερες τεχνικές για να φτιάξεις μήλα τουρσί και να αρωματίσεις το χοιρινό σου με λάδι σκόρδου χρησιμοποιώντας ένα ματσάκι από θυμάρι και δεντρολίβανο.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού