Menu

01:04

Εισαγωγή

Γνωρίστε τον ιδιωτικό σεφ: Matt Manning. Δείτε τις συμβουλές του για το πως θα ετοιμάσετε μια εκλεπτυσμένη έκδοση του Κυριακάτικου Ψητού, συνδυάζοντας γευστικά καρυκεύματα και πλούσια σε υφή λαχανικά για νόστιμα αποτελέσματα.

04:07

Προετοιμασία για βοδινό φιλέτο και καπνιστό πουρέ από παστινάκη-Μέρος 1ο

Ψιλοκόψτε, μαλακώστε και σουρώστε  την παστινάκη σας πριν στρέψετε την προσοχή σας στο καραμέλωμα και στο γλασάρισμα των αντιδιών.  Βρείτε συμβουλές για μία sous-vide ωρίμανση.

03:52

Προετοιμασία για βοδινό φιλέτο και καπνιστό πουρέ από παστινάκη-Μέρος 2ο

Μάθετε μια συνταγή μπρεζαρίσματος για την βοδινή ουρά, καθώς και μια τεχνική καπνίσματος που θα δώσει στην παστινάκη σας ένα άρωμα λευκής καρυάς.

03:07

Προετοιμασία για βοδινό φιλέτο και καπνιστό πουρέ από παστινάκη-Μέρος 3ο

Πριν στήσετε ένα πλούσιο πιάτο, μάθετε πως να δημιουργήσετε μία σάλτσα γλάσου πριν το τελικό μαγείρεμα για ένα τρυφερό βοδινό φιλέτο.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού