Εισαγωγή
Γνωρίστε τον ιδιωτικό σεφ: Matt Manning. Δείτε τις συμβουλές του για το πως θα ετοιμάσετε μια εκλεπτυσμένη έκδοση του Κυριακάτικου Ψητού, συνδυάζοντας γευστικά καρυκεύματα και πλούσια σε υφή λαχανικά για νόστιμα αποτελέσματα.
Προετοιμασία για βοδινό φιλέτο και καπνιστό πουρέ από παστινάκη-Μέρος 1ο
Ψιλοκόψτε, μαλακώστε και σουρώστε την παστινάκη σας πριν στρέψετε την προσοχή σας στο καραμέλωμα και στο γλασάρισμα των αντιδιών. Βρείτε συμβουλές για μία sous-vide ωρίμανση.
Προετοιμασία για βοδινό φιλέτο και καπνιστό πουρέ από παστινάκη-Μέρος 2ο
Μάθετε μια συνταγή μπρεζαρίσματος για την βοδινή ουρά, καθώς και μια τεχνική καπνίσματος που θα δώσει στην παστινάκη σας ένα άρωμα λευκής καρυάς.
Προετοιμασία για βοδινό φιλέτο και καπνιστό πουρέ από παστινάκη-Μέρος 3ο
Πριν στήσετε ένα πλούσιο πιάτο, μάθετε πως να δημιουργήσετε μία σάλτσα γλάσου πριν το τελικό μαγείρεμα για ένα τρυφερό βοδινό φιλέτο.