Ισπανικά Τάπας με Ξύλο, Καπνό, και Φωτιά
Παρακολουθήστε τη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση για Chef και πάρτε μια γεύση από Ισπανικά Τάπας, εστιάζοντας στο ψήσιμο στη σχάρα, στο κάπνισμα, και σε Μεσογειακές μαγειρικές τεχνικές! | Unilever Food Solutions.
1. Εισαγωγή
Τελειοποιήστε την τέχνη των Ισπανικών Τάπας με τον Chef Dan Sherlock του εστιατορίου, Ember Yard στο Λονδίνο. Θα σας εισάγει σε τεχνικές, συστατικά και εξοπλισμό που είναι κλειδιά για την δημιουργία των τέλειων τάπας, εστιάζοντας στο ψήσιμο στη σχάρα, στο κάπνισμα, και σε ένα οδηγό για ένα απ' τα πιο ζουμερά χοιρινά κρέατα: το Iberico Presa.
2. Στήνοντας την Κουζίνα σας
Κάντε μια βόλτα στην κουζίνα του εστιατορίου Ember Yard, καθώς ο Chef Dan Sherlock σας ενημερώνει για τον εξοπλισμό που πρέπει να έχετε για να δημιουργήσετε Ισπανικά Τάπας, από τον φούρνο Josper μέχρι τη ψησταριά Robata, αλλά και τα οφέλη του ψησίματος πάνω σε ξύλο και ξυλοκάρβουνο.
Σχετικές Μαθήματα
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις