Menu

Συστατικά

+

Για το βούτυρο

Για το Ψάρι

  • Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο 500.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σερβίρουμε


Μπακαλιάρος σε ...αρωματική εκδοχή.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το βούτυρο

    Αναμειγνύουμε με προσοχή σε μπασίνατο μαλακωμένο βούτυρo (σε θερμοκρασία δωματίου), το ψιλοκομμένο chives με τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα μας σε διαφάνεια και ρολάρουμε. Κρατάμε στο ψυγείο.
  2. Για το Ψάρι

    Καρυκεύομε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι το φιλέτο του ψαριού και στη συνέχεια σοτάρουμε πρώτα από την πλευρά του δέρματος, μέχρι να πάρουμε ένα κρίσπι αποτέλεσμα και μετά και την άλλη πλευρά.
  3. Σερβίρουμε

    Συνοδεύουμε το φιλέτο μας με δυο ροδέλες από το αρωματικό βούτυρό μας, τραγάνα τσιγαριαστά χόρτα ή με σαλάτα Quinoa Knorr Smart food με σπανάκι, μυρώνια και δροσερό dressing εσπεριδοειδών.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού