Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Κυπριακή πίτα 1.0 τεμ.
  • Φύλλα iceberg 3.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι 1.0 τεμ.
  • Ψιλοκομμένο κλωνάρι σέλερι 1.0 τεμ.
  • Αγγούρι Κνωσού 1.0 τεμ.
  • Καρότο 1.0 τεμ.
  • Άνηθος
  • Λευκό ξύδι 150.0 γρ
  • Ταχίνι 140.0 γρ
  • Κύμινο 6.0 γρ
  • Χυμός λεμονιού 100.0 γρ
  • Ηλιέλαιο 1.0 l
  • Ελαιόλαδο
  • Ζάχαρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Προτείνετε ένα λίγο διαφορετικό σνακ με NoChicken Nuggets, υπέροχη Coleslaw σε ολόφρεσκη κυπριακή πιτούλα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε καυτό λάδι (ηλιέλαιο), τηγανίζουμε στους 180°C τα The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets μέχρι να γίνουν πολύ τραγανά και έντονα χρυσαφένια. 
    Σε μια μπασίνα (μπολ) προσθέτουμε το κομμένο σε λεπτές φέτες iceberg, το καρότο τριμμένο, το σέλερι καλά ψιλοκομμένο, το αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες, αλάτι, πιπέρι, 2 κ.σ. Hellmann’s Vegan Mayo Sauce, ελάχιστο ξίδι, ψιλοκομμένο άνηθο και ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να φτιάξουμε μια διαφορετική coleslaw. 
    Για τη σάλτσα ταχίνι, θα χρειαστούμε ένα μπολ όπου μέσα θα προσθέσουμε ίδια ποσότητα ταχίνι και νερό και θα ανακατέψουμε με κύμινο, ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι μέχρι να πάρουμε μια βελούδινη υφή κρέμας έπειτα από 4-5΄ έντονου ανακατέματος. 
     Η πίτα θα χρειαστεί απλώς να είναι φρέσκια, και μέσα της θα προσθέσουμε αρχικά τη σάλτσα ταχίνι, έπειτα την coleslaw από iceberg και από πάνω τα NoChicken Nuggets. Τέλος, θα τυλίξουμε με λαδόκολλα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού