Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Μια γαλλική σάλτσα με καταγωγή από τη Bordeaux με βάση το κόκκινο κρασί. Ιδανική σάλτσα για τα ψητά κρέατα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε σε κατσαρόλα το κρασί, τα κρεμμυδάκια, το πιπέρι, το θυμάρι και τη δάφνη και φέρνουμε σε βρασμό εως να πάρουμε τα 2/3 από το υγρό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε 500 γρ ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10 λεπτά. Περνάμε από εταμίν και καρυκεύουμε με το αλάτι, το μπαχάρι τριμμένο και το καγιέν. Δένουμε την σάλτσα με το παγωμένο βούτυρο, ενισχύουμε την γεύση της σάλτσας με το χυμό λεμονιού.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού