COUVERT & BRIOCHE, δημιουργικές ιδέες για ξενοδοχεία & εστιατόρια
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Α' μάγειρες και Chef.
- Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες.
- Προϊστάμενοι, διευθυντές τμημάτων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στον τομέα των τροφίμων.
Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν η θεωρία και οι τεχνικές για το πώς μπορούμε να παρασκευάσουμε και να διαχειριστούμε τις πρώτες ύλες που βρίσκονται στα κουβέρ και τα μπριός.
Η τυποποίηση και η εκτέλεση της συνταγής θα ωφελήσει στην σταθερότητα προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών, νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας και παρακολουθώντας την, συνεχώς.
Η τυποποίηση και η εκτέλεση της συνταγής θα ωφελήσει στην σταθερότητα προϊόντος, αλλά και στην εκμάθηση των επαγγελματιών, νέου τρόπου σκέψης και εργασίας, εξελίσσοντας και παρακολουθώντας την, συνεχώς.
Ανάλυση Θεματολογίας
- Τι είναι κουβέρ
- Τι είναι μπριός.
- Πώς επηρεάζει το βούτυρο, μία ζύμη;.
- Πώς δίνουμε γεύση σε μία ζύμη;.
- Χρήσεις νέων τεχνικών..
- Πότε προσθέτουμε υλικά που δίνουν γεύση σε μία ζύμη.
- Πώς μπορούμε να αποθηκεύσουμε μεγάλες ποσότητες;
- Πώς επηρεάζει η θερμοκρασία μία ζύμη;
- Νέες τεχνικές και παρουσίασή τους.
- Εφαρμογή και παρουσίαση σε παρασκευές.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του ΙΝΣΕΤΕ και θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Τόπος υλοποίησης: online
Ημερομηνίες υλοποιησης:
- Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00
- Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 20:00