Όπως και να έχει, ο αριθμός των πελατών που τρώνε λιγότερο ή και καθόλου κρέας και ψάρι αυξάνεται σταθερά. Δεν μπορείς πλέον να έχεις ένα μενού χωρίς επιλογές για χορτοφάγους. Αν ανταποκρίνεσαι σε αυτή την αυξανόμενη ζήτηση, τότε είσαι έτοιμος για το μέλλον. Ανακάλυψε τα πλεονεκτήματα των προϊόντων φυτικής προέλευσης, The Vegetarian Butcher.
Το κρέας ως σημείο αναφοράς
Εάν προσφέρεις μια εναλλακτική λύση στο κρέας, δε θέλεις να κάνεις συμβιβασμούς στην ποιότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γεύση και η υφή έχουν πάντα προτεραιότητα στο The Vegetarian Butcher. Έτσι, ως σεφ μπορείς να ικανοποιήσεις την επιθυμία για κρέας, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς ζωική τροφή. Τα προϊόντα, The Vegetarian Butcher όχι μόνο μοιάζουν με κρέας, αλλά δίνουν επίσης την ίδια αίσθηση στο στόμα, όπως και τη ζουμερότητα του κρέατος που έχουν συνηθίσει οι πελάτες σου.
Πλούσιο σε πρωτεΐνες
Για να μιμηθεί τη χαρακτηριστική υφή του κρέατος, το The Vegetarian Butcher συνδυάζει διάφορα φυτικά συστατικά, όπως φασόλια σόγιας και σιτάρι, τα οποία είναι μάλιστα πλούσια σε πρωτεΐνες.
Για κάθε πιάτο υπάρχει μια εναλλακτική λύση
Όποιο κι αν είναι το μενού σου, σχεδόν για κάθε πιάτο μπορείς να προσφέρεις μια εναλλακτική λύση με το The Vegetarian Butcher. Εξέπληξε τους πελάτες σου με μια σαλάτα του Καίσαρα με NoChicken Chunks, καθώς επίσης και με δημοφιλή πιάτα, όπως Raw NoBeef Burger ή NoChicken Burger. Κάτι για τον κάθε πελάτη.
Γρήγορο και εύκολο μαγείρεμα
Αν και τα προϊόντα του The Vegetarian Butcher δύσκολα αναγνωρίζονται ως διαφορετικά από το κρέας, ο τρόπος μαγειρέματός τους είναι διαφορετικός. Είναι σημαντικό να μελετήσεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να μαγειρέψεις τα προϊόντα φυτικής προέλευσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ως σεφ. Τα NoChicken Chunks, για παράδειγμα, μαγειρεύονται σαν μπριζόλα, όχι σαν πραγματικό κοτόπουλο. Θέλει καυτό λάδι, τσιγάρισμα, γύρισμα μια φορά και αυτό είναι όλο.
Η vegan διατροφή έχει μεγάλη ζήτηση
Η ζήτηση για τρόφιμα φυτικής προέλευσης αυξάνεται συνεχώς. Οι πελάτες ενδιαφέρονται σήμερα περισσότερο από ποτέ για το φαγητό τους. Θέλουν να γνωρίζουν από πού προέρχεται και τι ακριβώς τρώνε. Ανταποκρίσου σε αυτή την τάση με ένα μενού πλούσιο σε λαχανικά και πρόσφερε πολλές επιλογές πιάτων φυτικής προέλευσης.