Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Καθώς οι πελάτες ενημερώνονται όλο και περισσότερο όσον αφορά θέματα υγείας, μάθετε τα βασικά της διατροφής και δημιουργήστε ένα ιδανικό μενού.
Το σερβίρισμα και η παρουσίαση του πιάτου αφορούν το στήσιμο του φαγητού με κάποια sauce ή επικάλυψη με γαρνιτούρα. Αυτές οι μικρές πινελιές κάνουν τα πιάτα πιο ελκυστικά στους πελάτες.
Τα διάφορα είδη εστιατορίων χρειάζονται ποικιλία σε σκεύη ανάλογα με τα είδη σερβιρίσματος. Κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν το είδος των πιάτων και των μαχαιροπίρουνων για ένα εστιατόριο είναι:
Τα καφέ-εστιατόρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια είδη σερβιρίσματος για τα περισσότερα πιάτα, ενώ ένα πολυτελές εστιατόριο απαιτεί ειδικά σερβίτσια για διαφορετικά πιάτα.
Αν διαφορετικά πιάτα απαιτούν διαφορετικά σερβίτσια, το εστιατόριο θα χρειάζεται περισσότερα σερβίτσια ανάλογα με το μέγεθος του μενού.
Τα μεγαλύτερα εστιατόρια μπορούν να δέχονται περισσότερους πελάτες, άρα χρειάζονται και περισσότερα σερβίτσια.
Σε αυτή την ενότητα, μάθετε τα βασικά του σερβιρίσματος, πώς να διαλέξετε το σωστό πιάτο, καθώς και παραδοσιακές και δημοφιλείς τάσεις για το φαγητό.
Εδώ θα βρείτε μερικά κοινά αλλεργιογόνα συστατικά στα τρόφιμα για την αποφυγή μιας αλλεργικής αντίδρασης
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.