Menu

 

·        Αποκομιδή απορριμάτων- Ορίστε έναν υπεύθυνο σε κάθε βάρδια για να καθοδηγεί και να παρακολουθοεί ότι η ομάδα λαμβάνει επιπλέον μέτρα ασφαλείας όσον αφορά τη διαχείριση του φαγητού.

 

·        Ασφάλεια εργαζομένων- Να γίνεται τακτικός έλεγχος του προσωπικού, βεβαιώστε τους εργαζομένους σας ότι δεν πρέπει να έρχονται στη δουλειά αν δεν αισθάνονται καλά και ότι προέχει η υγεία τους.

 

·        Επικοινωνία με τους πελάτες-Ενημερώστε τους ότι το κατάστημα παραμένει ανοιχτό και ότι έχετε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά τους.

 

·        Δημιουργείστε ένα ασφαλές περιβάλλον. Αναδιοργανώστε το χώρο μειώνοντας τα τραπέζια, δημιουργώντας αποστάσεις ασφαλείας.

 

·        Σκεφτείτε το delivery- Εάν δεν είναι διαθέσιμο στην τωρινή σας επιχείρηση, καλό είναι να το προσθέσετε. Προμηθευτείτε thermoboxes για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα.

 

·        Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στο μενού σας-Κρατήστε τα καλύτερα σας πιάτα και καλό θα ήταν να αναβάλετε για λίγο τις προσφορές σας και τα πιάτα ημέρας. Αυτά θα συμβάλλουν στην δημιουργία ενός πετυχημένου και ουσιαστικού καταλόγου.

 

·        Απομακρύνετε τα σημεία self-service- Να μην υπάρχουν εκτεθειμένα μπαχαρικά και σάλτσες, μπουφές ή Salad bars: εάν όμως τα χρειάζεστε, μπορείτε να τα επικοινωνείτε προφορικά ή να τα προσθέσετε στον κατάλογό σας.

 

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού