Υλικά
- 400 γρ. Κέικ με γεύση βανίλιας
- 200 γρ. αλεύρι 70%
- 270 γρ. μαργαρίνη
- 40 γρ. ηλιέλαιο
- 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 5 γρ. baking powder
- 50 γρ. νερό
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Carte D' Οr Buffet Κέικ με Γεύση Βανίλια 20 kg
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Δεν απορροφά τις επικαλύψεις κατά το ψήσιμο. Δοσολογία που μπορεί να δουλευτεί x2,x3. Η συνταγή δεν αλλάζει με την ανάμειξη υλικών για τη δημιουργία άλλων γλυκών.
0
€ 74,80
Κιβώτιο 1 x 20 Kg € 71,74
Εκτέλεση
Στον κάδο ενός μίξερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στη μεσαία ταχύτητα για 4’. Στη συνέχεια βάζουμε στον φούρνο και ψήνουμε στους 180°C για 8’, αν θέλουμε να φτιάξουμε cookies των 40 γρ. Αντίστοιχα ψήνουμε στους 180°C για 10’ για cookies των 100 γρ.
TIP
Μπορούμε να προσθέσουμε 250 γρ. σταφίδες και κανέλα σε σκόνη ή 280 γρ. σταγόνες σοκολάτας και ξύσμα πορτοκαλιού
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ