Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Για το mirror glaze βράζουμε τη ζάχαρη, τη γλυκόζη και το νερό μέχρι η θερμοκρασία να πάει στους 103°C. Στη συνέχεια αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζελατίνη, αφού προηγουμένως την έχουμε μουλιάσει στα 112 γρ. νερό. Ταυτόχρονα, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα. Στη συνέχεια κάνουμε γαλακτοματοποίηση με τη λευκή σοκολάτα. Για το παντεσπάνι χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 6’ στην 3η ταχύτητα του μίξερ και ψήνουμε στους 180°C. Για τις μους χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5’ μέχρι να αφρατέψουν.
Γλασάρουμε ενώ η τούρτα είναι πολύ παγωμένη
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.