Υλικά
- 250 γρ. Κέικ με γεύση βανίλιας
- 75 γρ. αβγά
- 20 γρ. κρέμα τυριού
- 75 γρ. καρότο, τριμμένο
- 25 γρ. σταφίδες
- 65 γρ. καρύδι
- 50 γρ. χυμός πορτοκάλι
- 50 γρ. νερό
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 2 γρ. κανέλα σε σκόνη
- 0,1 γρ. γαρίφαλο σε σκόνη
Carte D' Οr Buffet Κέικ με Γεύση Βανίλια 20 kg
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Δεν απορροφά τις επικαλύψεις κατά το ψήσιμο. Δοσολογία που μπορεί να δουλευτεί x2,x3. Η συνταγή δεν αλλάζει με την ανάμειξη υλικών για τη δημιουργία άλλων γλυκών.
0
€ 74,80
Κιβώτιο 1 x 20 Kg € 71,74
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ, τα χτυπάμε με το φτερό για 2’ στην πρώτη ταχύτητα και συνεχίζουμε για ακόμα 4’ στη μεσαία. Στη συνέχεια ψήνουμε στους 160°C για 30’-35’.
TIP
Aφού τρίψουμε το καρότο το στραγγίζουμε, ώστε να αφαιρεθούν τα υγρά του, σε απορροφητικό χαρτί. Επίσης, χονδροτρίβουμε το καρύδι
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ