Υλικά
Για το γλυκό
- 1000 γρ. Κέικ με γεύση βανίλιας
- 400 γρ. ηλιέλαιο
- 400 γρ. νερό
- 200 γρ. ινδική καρύδα
- 100 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 2 γρ. μαστίχα
- 10 γρ. ζάχαρη
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
Για το σιρόπι
- 1600 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. γλυκόζη
- 1000 γρ. νερό
- Φλούδα από 1 λεμόνι
Carte D' Οr Buffet Κέικ με Γεύση Βανίλια 20 kg
Μείγμα για την παραγωγή κέικς, μάφφιν, ραβανί, καρυδόπιτας, σάμαλι.
Find out more
0
€ 74,80
Product Price
Εκτέλεση
Για το γλυκό ρίχνουμε στον κάδο ενός μίξερ όλα τα υλικά μαζί και χτυπάμε για 2’ με το φτερό στην πρώτη ταχύτητα. Συνεχίζουμε για ακόμα 4’ στη μεσαία ταχύτητα. Ακολούθως, ψήνουμε στον φούρνο στους 170°C για 25’. Για το σιρόπι βράζουμε τα υλικά για 2’ και στη συνέχεια σιροπιάζουμε φροντίζοντας να είναι το ραβανί κρύο και το σιρόπι μας ζεστό.
TIP:
Σπάμε τη μαστίχα μαζί με 10 γρ. ζάχαρη.
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ