Κοκ με Παντεσπάνι και Crème Patisserie
Με Παντεσπάνι και Crème Patisserie Carte D’Or Buffet
Υλικά
Για τα κοκ
- 1000 γρ. Παντεσπάνι
- 600 γρ. αβγά
- 250 γρ. νερό
Για την κρέμα
- 1000 γρ. Crème Patisserie
- 2500 γρ. νερό
- 1000 γρ. φυτική κρέμα
- 500 γρ. ζωική κρέμα
Εκτέλεση
Για τα κοκ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ και χτυπάμε για 2’ στη μεσαία ταχύτητα και συνεχίζουμε για ακόμα 6’ στην τρίτη. Τέλος, ψήνουμε στους 180°C για 10’ περίπου.
Για την κρέμα χτυπάμε την Crème Patisserie μαζί με το νερό στον κάδο ενός μίξερ με το σύρμα για 1’ στην πρώτη ταχύτητα. Έπειτα ανεβάζουμε στη γρήγορη ταχύτητα και συνεχίζουμε το χτύπημα για ακόμα 4’. Την παραπάνω κρέμα την αφρατεύουμε με 1000 γρ. φυτική και 500 γρ. ζωική κρέμα που έχουμε φροντίσει να χτυπήσουμε μέχρι να αποκτήσουν σταθερή υφή.
TIP
Tο νερό πρέπει να είναι πολύ παγωμένο. Για το σιρόπι υπολογίζουμε αναλογία 1 προς 1 σε νερό και ζάχαρη και βράζουμε.
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ