Menu

02:11

1. Μια εισαγωγή

Ο Ιταλός Chef Alessandro Bay απο τo εστιατόριο Diciannove σου δείχνει τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις τα τέλεια ζυμαρικά, απο τον βασικό εξοπλισμό, την ζυμή και τον τέλειο τρόπο μαγειρέματος του ζυμαρικού

 

01:17

2. Στήνοντας την κουζίνα σας

Μάθε πως πρέπει να δομήσεις την κουζίνα σου έτσι ώστε να μπορέσεις να φτιάξεις φρέσκα ζυμαρικά και βρες συμβουλές για την ιδανική θερμοκρασία δωματίου και την τέλεια ζύμη!

03:09

3. Φτιάχνοντας ζύμη για ζυμαρικά

Δες πως ο Chef Alessandro Bay φτιάχνει εύκολα και απλά μια φρέσκια ζύμη για ζυμαρικά. Θα μάθεις πως να ισορροπήσεις το αλεύρι και το αυγό και πως να ζυμώσεις την ζύμη έτσι ώστε να έχει την σωστή υφή και δομή

03:42

4. Φτιάχνοντας Ταλιατέλες

Εξελίξτε την τεχνική του απλώματος της ζύμης, του να έχετε το τέλειο πάχος και σχήμα. Ο Chef Alessandro Βay δείχνει πως να φτιάξετε ταλιατέλες και ταλιολίνι και μοιράζεται συμβουλές για την αποθήκευση και την ψύξη των ζυμαρικών.

05:49

5. Ταλιατέλες με Ραγού, Συστατικά & Μαγείρεμα

Δες τον Chef Alessandro Bay να φτιάχνει το σήμα κατατεθέν πιάτο της Ιταλίας, ταλιατέλες με ραγού, καθώς και top συμβουλές μαγειρέματος του ζυμαρικού.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού