Menu

05.00

1. Τι είναι το BBQ;

Σε αυτά τα video, θα μάθεις από τους καλύτερους BBQ masters για την τέχνη του ψησίματος. Ανακάλυψε πώς διαφέρουν τα στυλ του BBQ ανά περιοχή και πώς οι pitmasters δίνουν μια νέα ερμηνεία στο παραδοσιακό Νοτιοαμερικάνικο BBQ.

03.49

2. Οι Αρχές του Καπνού: Καύσιμα

Ένα από τα θεμέλια του παραδοσιακού Νότιου Αμερικάνικου BBQ είναι ο καπνός. Σε αυτό το video, θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι αυτό το ισχυρό μέσο μαγειρέματος, είτε χρησιμοποιώντας ένα αμερικανικό καπνιστήρι BBQ είτε ψήνοντας έναν ολόκληρο χοίρο πάνω σε σκληρά ξυλοκάρβουνα.

05.24

3. Οι Αρχές του Καπνού - Θερμότητα & Εξοπλισμός

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις το δοχείο που χρησιμοποιείς για το ψήσιμο του BBQ. Μέσα από αυτό το video θα μάθεις από τους καλύτερους BBQ masters πώς να χειρίζεσαι τη φωτιά και τον καπνό σε διάφορα είδη ψησταριών, βαρελιών και καπνιστήριων.

05.40

4. Χαρακτηριστικά Στυλ: Texas BBQ Μέρος 1

Τι κάνει ξεχωριστό ένα Τέξας μπάρμπεκιου από άλλες περιοχές; Σε αυτό το video, θα μάθεις από τον Kerry Bexley του Snow’s Barbecue στο Τέξας τα πάντα σχετικά με τα μπαχάρια και το "mopping", καθώς επίσης και από το Valentina's Tex Mex BBQ σχετικά με το μαγείρεμα με ξύλα mesquite.

05.12

5. Χαρακτηριστικά Στυλ: Texas BBQ Μέρος 2

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μαγειρέψεις το καλύτερο μπάρμπεκιου στο Τέξας. Ανακάλυψε πώς η Allie Clem από το La Barbeque κάνει μικρές αλλαγές χρησιμοποιώντας κόκκινα κρεμμύδια και ψωμάκι από πατάτα, ενώ οι Chef στο Loro Asian Smokehouse έχουν δώσει μια ασιατική πινελιά στο μπάρμπεκιου.

03.00

6. Χαρακτηριστικά Στυλ: Memphis BBQ

Τι καθιστά το Memphis BBQ τόσο ξεχωριστό; Παρακολούθησε αυτό το video για να μάθεις γιατί ο Pitmaster Bobby Ellis από το Rendezvous και ο Ronald Payne από το Payne’s Bar-B-Q είναι υπερήφανοι για την παραδοσιακή νοτιοαμερικανική μέθοδο BBQ.

03.24

7. Χαρακτηριστικά Στυλ: Tennessee BBQ

Το μαγείρεμα ενός ολόκληρου χοίρου απαιτεί δεξιότητα. Σε αυτό το video, ο Pat Martin, ιδιοκτήτης του Martin's Bar-B-Que Joint στο Tennessee, δείχνει πώς να αποφύγεις μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη κατά το μαγείρεμα ενός ολόκληρου χοίρου στο μπάρμπεκιου, καθώς και τι να κάνεις για να αποφύγεις το υπερβολικό ψήσιμο ορισμένων σημείων του χοίρου, ενώ άλλα ακόμα ετοιμάζονται.

04.14

8. Χαρακτηριστικά Στυλ: Carolinas BBQ Μέρος 1

Ένα τυπικό Carolina μπάρμπεκιου είναι το μπάρμπεκιου ενός ολόκληρου χοίρου! Ανακάλυψε πώς ο Chris Neue από το Sweatman’s BBQ χρησιμοποιεί μια σάλτσα μουστάρδας από τη Νότια Καρολίνα για να διατηρήσει το κρέας υγρό και πώς ο pitmaster Anton Williams από το Rodney Scott’s BBQ μαγειρεύει τέλεια παϊδάκια πάνω σε κάρβουνα από ξύλο βελανιδιάς.

03.08

9. Χαρακτηριστικά Στυλ: Carolinas BBQ Μέρος 2

Σε αυτό το video, ο Sam Jones από το Skylight Inn μοιράζεται τη μυστική συνταγή του για την τέλεια σάλτσα μπάρμπεκιου της Καρολίνα. Προσθέτει αλάτι, πιπέρι, ξύδι μήλου και καυτερή σάλτσα σε ολόκληρο το χοίρο, προσδίδοντας μια υπέροχη γεύση που συμπληρώνει ιδανικά τη γλυκιά λαχανοσαλάτα.

Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού