Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Μάθε τα πάντα γύρω από τη συνεργασία του με τη Hellmann’s, μια πρώτη ύλη πολύπλευρη και ευέλικτη που του λύνει τα χέρια.
Ονομάζομαι Δημήτρης Παμπόρης, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσα στη Χαλκιδική. Ακόμα θυμάμαι τους μπαχτσέδες και τα μποστάνια σε κάθε σπίτι.
Ενώ ξεκίνησα σπουδές πληροφορικής, αυτό που με κέρδισε τελικά ήταν η μαγειρική. Ξεκίνησα να συλλέγω πληροφορίες και να μελετάω πριν καν ακόμα πάω στη σχολή, και έτσι έγινε το «κλικ». Έχω περάσει από πολλές σημαντικές κουζίνες σε Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, με αποκορύφωμα ίσως ως guest chef στο εστιατόριο “Ikarus” της Redbull στο Σάλτσμπουργκ.
Στην κουζίνα και στη μαγειρική μου, επιστρέφω στα παιδικά μου χρόνια, στις αναμνήσεις μου, έχοντας πάντα ως πυρήνα την απλότητα, αλλά και την ευελιξία. Χρησιμοποιώ πάντα απλές και φρέσκες πρώτες ύλες που μέσω της τεχνικής ευελιξίας, μεταμορφώνονται σε κάτι ανώτερο, πολύπλοκο. Αυτής ακριβώς της φιλοσοφίας είναι και το πολυβραβευμένο “Treehouse”, με όλες τις γεύσεις, μυρωδιές και τα… δεντρόσπιτα των παιδικών μου χρόνων, αλλά και το «δικό» μου “ThessBao”.
Έτσι προέκυψε και η συνεργασία μου με τη Hellmann’s, μια πρώτη ύλη πολύπλευρη, και ευέλικτη, που μου λύνει τα χέρια.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.