Δεν μπορείς να βρεις τον ειδικό συνεργάτη της επιλογής σου; Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε.
Τεχνική ΕΥΕΛΙΞΙΑ που κάνει το απλό, ανώτερο! Ανακάλυψε τη συνταγή του Δημήτρη Παμπόρη και φτιάξε τις πιο τραγανές τηγανητές Πατάτες Mediterranean με Hellmann’s Μαγιονέζα!
Υλικά
Για τη μαγιονέζα βασιλικού:
Για topping:
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό, περίπου για 40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις κρυώσουν τις σπάμε με το χέρι σε ακανόνιστα κομμάτια.
Για τη μαγιονέζα βασιλικού: Ανακατεύουμε 1 κιλό μαγιονέζα με 150γρ pesto βασιλικού και ξύσμα από ένα λεμόνι.
Για τα μαριναρισμένα τοματίνια: Κόβουμε τα τοματίνια σε φέτες και τα μαρινάρουμε με pesto βασιλικού, ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Για την ολοκλήρωση του πιάτου: Τηγανίζουμε τις πατάτες στους 180° μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα. Μόλις είναι έτοιμες καρυκεύουμε με ανθό αλατιού. Τις τοποθετούμε σε σκεύος και βάζουμε από πάνω τη μαγιονέζα βασιλικού, τα τοματίνια, την πούδρα τομάτας και την τριμμένη παρμεζάνα. Τελειώνουμε με microgreens βασιλικού.
Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. Πατήστε στο εικονίδιο για να προσθέσετε συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας.