Crème Patisserie
Υλικά (για 30 κρέπες περίπου)
- 1000 γρ. Crème Patisserie Carte D’Or Buffet
- 2500 γρ. νερό
- 1500 γρ. κρέμα
Εκτέλεση
Στον κάδο ενός μίξερ ρίχνουμε το νερό και την Crème Patisserie και αναδεύουμε για 3’. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψει ικανοποιητικά. Τέλος, τη βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε το νερό με το μείγμα για κρέπα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Στη συνέχεια ψήνουμε τις κρέπες υπολογίζοντας να ετοιμάσουμε περίπου 30. Για το στήσιμο του γλυκού τοποθετούμε εναλλάξ στο τσέρκι μία κρέπα και από πάνω 80 γρ. Crème patisserie, μέχρι να γεμίσει. Τέλος, τοποθετούμε την τούρτα κρέπα στο ψυγείο για 3 ώρες, ώστε να μπορούμε να την κόψουμε.
Tip: Για το γαρνίρισμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καραμελωμένα φουντούκια, φρέσκα blueberries, σιρόπι σφενδάμου και ζάχαρη άχνη
Σχετικές συνταγές και άρθρα
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις
Έχεις ήδη λογαριασμό;
Συνδέσου εδώ