Club Sandwich
Με μείγμα για Παντεσπάνι, Μους με γεύση φράουλας & Μους με γεύση σοκολάτας Carte D’Or Buffet
Παντεσπάνι
Υλικά
- 500 γρ. Μείγμα για Παντεσπάνι Carte D’Or Buffet
- 300 γρ. αβγά
- 125 γρ. νερό
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο ενός μίξερ και χτυπάμε στην 3 ταχύτητα για 5’. Στη συνέχεια στρώνουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε σε λαμαρίνα με silpat και ψήνουμε στους 180°C-190°C για 6’-7’ περίπου.
Μους φράουλας
Υλικά
- 500 γρ. Μους φράουλας Carte D’Or Buffet
- 875 γρ. κρύο νερό
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τη Μους φράουλας με το νερό και χτυπάμε για 5’ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Μους σοκολάτας
Υλικά
- 500 γρ. Μους σοκολάτας Carte D’Or Buffet
- 875 γρ. κρύο νερό
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε τη Μους σοκολάτας με το νερό και χτυπάμε για 5’ στην 3 ταχύτητα του μίξερ.
Μαρμελάδα φράουλα
Υλικά
- 1000 γρ. φράουλες ολόκληρες
- 1000 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. γλυκόζη
- 7 γρ. πηκτίνη
- 70 γρ. χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε τις φράουλες σε 1000 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική για 3 ώρες.
Στη συνέχεια τις βράζουμε και τις αφήνουμε για 24 ώρες.
Την επόμενη μέρα προσθέτουμε τη γλυκόζη, την πηκτίνη, τα 500 γρ. ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού και βράζουμε για 5’.
TIP
Όταν στήνουμε το γλυκό, πάνω από κάθε στρώση φράουλας ρίχνουμε αμύγδαλο κροκάν.
Σχετικές Συνταγές
Τι θα κερδίσεις
- Συνδέσου εδώ
- Τις καλύτερες συνταγές και tips από chefs από όλο τον κόσμο
- Τις τελευταίες μαγειρικές τάσεις