1. Μαχαίρια
Διαφορετικά μαχαίρια εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Μάθετε περισσότερα για το πώς να τα ξεχωρίζετε.
2. Εξοπλισμός Κοπής
Τα μαχαίρια δεν είναι ο μοναδικός εξοπλισμός κοπής που θα βρείτε σε μία κουζίνα. Μαζί θα δούμε και άλλους εξοπλισμούς κοπής και τις προφυλάξεις που θα πρέπει να πάρετε καθώς τους χρησιμοποιείτε.
3. Χειρισμός & Καθάρισμα Μαχαιριών
Το να κρατάτε τα μαχαίρια μακριά από βακτήρια και το να ξέρετε πώς να τα χειρίζεστε είναι γνώσεις κλειδί. Κρατήστε αυτά τα σημεία για να αποφύγετε τραυματισμούς και να διατηρήσετε την ασφάλεια φαγητού.
4. Χρησιμοποιώντας τον Εξοπλισμό με Ασφάλεια
Το κλειδί για την ασφάλεια στην κουζίνα είναι το να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον εξοπλισμό σωστά. Ακολουθήστε αυτές τις τέσσερις διαδικασίες που θα σας βοηθήσουν στην κουζίνα.
5. Καθαρίζοντας τον Εξοπλισμό με Ασφάλεια
Έπειτα από τη χρήση του εξοπλισμού, θα πρέπει να πλυθεί. Μάθετε πώς να καθαρίσετε τον εξοπλισμό και πώς να χρησιμοποιήσετε τα σωστά χημικά με τον σωστό τρόπο.
6. Αποθηκεύοντας τον Εξοπλισμό με Ασφάλεια
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα με τη σωστή αποθήκευση του εξοπλισμού. Μάθετε ποια είναι αυτά και πώς βοηθούν στην αποδοτικότητα μίας κουζίνας.