1. Εισαγωγή
Μάθε πώς να μαγειρεύεις αυθεντικά κινέζικα street food με τη βοήθεια της Chef Ning Ma από το Mamalan του Λονδίνου. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές της, θα μάθεις κορυφαία μυστικά και tips γύρω από δύο δημοφιλή βορειοκινέζικα πιάτα - τηγανητές μπάλες λαχανικών και stir-fry με γαρίδες και τσίλι.
2. Ετοιμάζοντας την Κουζίνα
Παρακολούθησε τα πάντα γύρω από το στήσιμο της κουζίνας και τον εξοπλισμό του γρήγορα αναπτυσσόμενου εστιατορίου της Chef Ning Ma στο Πεκίνο. Ανακάλυψε τις συσκευές που είναι απαραίτητες για την αυθεντική μαγειρική της Δυτικής κουζίνας.
3. Τηγανητές Μπάλες Λαχανικών (Μέρος 1)
Η Chef Ning Ma αποκαλύπτει τα συστατικά που συνθέτουν τις δημοφιλείς street-food μπάλες λαχανικών. Από τα γνωστά βασικά συστατικά μέχρι τα μυστικά που προσδίδουν στο πιάτο γεύση και αυθεντικότητα.
4. Τηγανητές Μπάλες Λαχανικών (Μέρος 2)
Ανακάλυψε τη διαδικασία βήμα βήμα μέσα από το δεύτερο μέρος και μάθε πώς να φτιάχνεις τις τραγανές μπάλες λαχανικών του Mamalan. Ανακάλυψε συμβουλές, βασικές τεχνικές και οδηγίες για το τέλειο σερβίρισμα και τα συνοδευτικά του πιάτου.
5. Stir-Fry με Γαρίδες & Τσίλι (Μέρος 1)
Παρακολούθησε το πρώτο μέρος για να μάθεις πώς να φτιάχνεις ένα stir-fry γαρίδας και τσίλι μέσα από μία εισαγωγή στα συστατικά. Μάθε τις παραλλαγές και τον ρόλο της σάλτσας σόγιας στην ανατολίτικη κουζίνα και τη διαφορά που κάθε ποικιλία έχει στη γευστική εμπειρία και τη συνοχή ενός πιάτου.
6. Stir-Fry με Γαρίδες & Τσίλι (Μέρος 2)
Ακολούθησε τα βήματα της Chef Ning Ma μέσα από το δεύτερο μέρος για να ανακαλύψεις τη διαδικασία μαγειρικής από την αρχή μέχρι το τέλος. Περιλαμβάνονται συμβουλές για τους χρόνους, τα βήματα και το στήσιμο, όπως επίσης και tips για τις τελικές πινελιές που αφορούν το σερβίρισμα.