Menu

Συστατικά

+

Για τη μαρινάδα λαχανικών

Για τη σάλτσα chimichurri

Για τη φάβα

  • Φάβα 200.0 γρ
  • Νερό 800.0 ml
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • Πατάτα 1.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι 1.0 τεμ.

Για την παρουσίαση


Τα αγαπημένα σε όλους ψητά λαχανικά, σε νέες περιπέτειες με σάλτσα Chimichurri, Hellmann’s Σάλτσα Μουστάρδα και φάβα Σαντορίνης.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη μαρινάδα λαχανικών

    Για τη μαρινάδα υπολογίζουμε 15 γρ Knorr Ζωμός Λαχανικών σε Σκόνη 1,25 kg / ανα κιλό λαχανικών.
    Για καλύτερο αποτέλεσμα προτείνουμε ποικιλία λαχανικών. Χρησιμοποιούμε 3 φέτες ποικιλίας μελιτζάνας (φλάσκες, λευκές, τσακώνικες), 4 φέτες κολοκυθιού, διαφορετικές χρωματιστές πιπεριές, ½ Κουνουπίδι κομμένο σε φέτες και ½ μάτσο Σπαράγγια.  
    Μαρινάρουμε τα λαχανικά και τα διατηρούμε στο ψυγείο για ½ με 1 ώρα. Στη συνέχεια ψήνουμε σε σχάρα.
  2. Για τη σάλτσα chimichurri

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και ομογενοποιούμε. Έπειτα τοποθετούμε στο ψυγείο.
  3. Για τη φάβα

    Μαγειρεύουμε τη φάβα με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να μελώσει. Στη συνέχεια περνάμε τη φάβα από θερμαινόμενο μίξερ και την ανεβάζουμε με ελαιόλαδο.
  4. Για την παρουσίαση

    Τοποθετούμε σε πλατό τα ψητά μας λαχανικά και συνοδεύουμε με τη φάβα, τις σάλτσες και Hellmann’s Σάλτσα Μουστάρδα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού