Menu

Συστατικά

+

Για τα Λαχανικά

  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Ζέστ από φλούδα λεμονιού 5.0 γρ
  • Κόκκινη Πιπεριά 60.0 γρ
  • Κίτρινη Πιπεριά 60.0 γρ
  • Καρότο 50.0 γρ
  • Κολοκύθι 80.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml

Για τη Κινόα

  • Κινόα 110.0 γρ
  • Νερό 240.0 ml
  • Ελαιόλαδο 5.0 ml

Πριν το σερβίρισμα

  • Μαϊντανός (φρέσκος) 5.0 γρ
  • Ζέστ λεμονιού 5.0 γρ
  • Φιλέ αμυγδάλου 80.0 γρ

Ένα χορταστικό και πλούσιο σε θρεπτικές ίνες πιάτο για τους λάτρεις της κινόα.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα Λαχανικά

    Πλένουμε τα λαχανικά και στη συνέχεια τα κόβουμε καρέ και τα τοποθετούμε σε μπασίνα. Μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ζέστ λεμονιού. Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 30 λεπτά.
  2. Για τη Κινόα

    Τοποθετούμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη Κινόα για 2 λεπτά εως ότου πάρει μπρονζέ χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 15-20 λεπτά, προς το τέλος αλατίζουμε.
  3. Πριν το σερβίρισμα

    Σοτάρουμε ελαφρώς το αμύγδαλο και στη συνέχεια αναμιγνύουμε τα ψητά λαχανικά, την κινόα και τα σοταρισμένα αμύγδαλα. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ζέστ από λεμόνι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού