Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Εντυπωσιακό πιάτο που κερδίζει σε γεύση, άρωμα κι εμφάνιση! Εορταστική πρόταση γεμάτη αρώματα και γεύσεις Χριστουγέννων!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350°C.

    Τοποθετούμε το χοιρινό σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αλουμινόχαρτο. Τρίβουμε το χοιρινό με λάδι και σκόρδο, πασπαλίζουμε παντού με αλατοπίπερο και δεντρολίβανο και έπειτα ψήνουμε το χοιρινό για 30 λεπτά.

    Εν τω μεταξύ, σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια δυνατή φωτιά, ανακατεύουμε το χυμό ροδιού, το κρασί, τη μαρμελάδα πορτοκαλιού, την ντέμι γκλας και τα αφήνουμε να βράσουν, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να γλασάρει . Αποσύρουμε από τη φωτιά, χτυπάμε τη μουστάρδα και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ψητό. Μαγειρεύουμε για περίπου 25 με 30 λεπτά ακόμα, έως ότου η εσωτερική θερμοκρασία σε ένα θερμόμετρο φτάσει τους 65°C. Το βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού