Menu

Συστατικά

+

Για την Τάρτα

  • αλεύρι μαλακό 400.0 γρ
  • Βούτυρο 250.0 γρ
  • Ζάχαρη άχνη 150.0 γρ
  • κακάο 100.0 γρ
  • Αυγά 70.0 γρ

Για το Gel Βατόμουρο

  • Ζάχαρη κρυσταλλική 50.0 γρ
  • Νερό 50.0 ml
  • Gelcrem Cold 25.0 γρ
  • Πουρές Βατόμουρου 400.0 γρ

Για τη Μους Σοκολάτας


Υπέροχη τάρτα μους σοκολάτας σε crispy βάση, βελούδινη κρέμα και φρουτένια γεύση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για την Τάρτα

    Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με το αλεύρι ώστε το τελευταίο να αποκτήσει μια αμμώδη υφή. Στη συνέχεια ρίχνουμε άχνη και αυγά. Ανακατεύουμε και η ζύμη είναι έτοιμη.
  2. Για το Gel Βατόμουρο

    Τα τοποθετούμε όλα μαζί στο thermomix. Τοποθετούμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
  3. Για τη Μους Σοκολάτας

    Το κρύο νερό να είναι στους 4°C. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στην 3η ταχύτητα του μίξερ για 5΄.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού