Menu

Συστατικά

+

Για τη σούπα


Η σούπα γκούλας, είναι μια χορταστική και θερμαντική σούπα με κρέας, πάπρικα και λαχανικά, που συνηθίζεται στην Ουγγαρία και είναι ιδανική για τους κρύους χειμώνες!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σούπα

    Ρίχνουμε το ζωμό βοδινού μέσα στο βρασμένο νερό και το χτυπάμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις τομάτες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, το αφαιρούμε από τη φωτιά και δημιουργούμε ένα ομοιογενές μείγμα. Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τον κιμά, τους σπόρους κυμίνου, την πάπρικα και το σκόρδο. Μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρούμε και στραγγίζουμε το πλεονάζον λίπος. Προσθέτουμε τις πατάτες και τον κιμά στη σούπα και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και το σερβίρουμε σε μπολ.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού