Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Φύλλα μαϊντανού 20.0 γρ
  • Ανθό Αλατιού 5.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Νιφάδες τσίλι 2.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 150.0 ml
  • Ξίδι από κόκκινο κρασί 60.0 ml
  • Χυμός λεμονιού 60.0 ml
  • ??Sμα Aπό ???µ
  • Σκόρδο 3.0 τεμ.

Το Chimichurri με ρίζες από την Αργεντινή είναι μια πράσινη σάλτσα που αποτελείται κυρίως από μαϊντανό, ρίγανη, κρεμμύδι, σκόρδο, νιφάδες από τσίλι, ελαιόλαδο, λίγο ξύδι και λεμόνι. Μια ιδανική πικάντικη μαρινάδα για το κρέας.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και ομογενοποιούμε.
  2. Chef's Tip

    Τη συγκεκριμένη σάλτσα μπορούμε να την δουλέψουμε και σαν μαρινάδα για μοσχαρίσιο κρέας κατά τη διάρκεια του ψησίματος του κρέατος.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού