Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Βελούδινο, σχεδόν ονειρικό αυτό το φίνο, κρεμώδες ριζότο! Πρόταση που κερδίζει στοιχήματα!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σε μια πλασωτέ κατσαρόλα, προσθέτουμε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το Knorr Primerba Σκόρδο. Μαγειρεύουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ριζότο και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.Σε μια άλλη κατσαρόλα, προσθέτουμε το νερό, τον Ζωμό Κότας Knorr και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις ομογενοποιηθεί και πάρει τη μορφή ζωμού, το αφήνουμε στην άκρη ζεστό. Επιστρέφουμε στο ριζότο και ρίχνουμε το κρασί. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το Ζωμό Σαφράν Knorr και στην συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τον ζωμό που έχουμε ετοιμάσει. Όταν το ριζότο είναι έτοιμο, το αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε ελαφρώς μέχρι να λιώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε το mascarpone. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπέρι χρειάζεται.Σερβίρουμε σε flat πιάτο και γαρνίρουμε προαιρετικά τα flakes παρμεζάνας και την baby ρόκα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού