Menu

Συστατικά

+

Για τη Μους Πραλίνας

  • Πραλίνα 900.0 γρ
  • σαντιγί 270.0 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 1800.0 γρ
  • Ζελατίνη 15.0 γρ

Για το Dacquoise Φουντούκι

  • Πούδρα Φουντουκιού 200.0 γρ
  • Ασπράδι αυγού 300.0 γρ
  • Ζάχαρη άχνη 200.0 γρ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 100.0 γρ
  • Πάστα Φουντουκιού 40.0 γρ

Για την Crème Brûlée


Επιδόρπιο, ύμνος στην πλούσια γεύση της πραλίνας και των φουντουκιών!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Μους Πραλίνας

    Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και διαλύουμε μέσα τη μαλακωμένη ζελατίνη. Ρίχνουμε το καυτό μείγμα πάνω στην πραλίνα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως.Τέλος, ρίχνουμε τη σαντιγί, ελαφρώς χτυπημένη .
  2. Για το Dacquoise Φουντούκι

    Χτυπάμε τα ασπράδια αυγού μαζί με τα 100 γρ. κρυσταλλικής ζάχαρης σε μαρέγκα. Όταν η μαρέγκα είναι απαλή και σταθερή ρίχνουμε τα στερεά υλικά και ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ.Τέλος, βάζουμε και την πάστα φουντουκιού. Απλώνουμε σε έναν δίσκο με ύψος 2 εκατοστών και ψήνουμε στους 170°C για 25΄ περίπου. 
  3. Για την Crème Brûlée

    Βράζουμε το κρύο γάλα και την κρέμα σε μεγάλο σκεύος. Έπειτα προσθέτουμε το Μείγμα για Crème Caramel - Crème Brûlée της Carte D'Or Buffet και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί καλά. Στη συνέχεια αδειάζουμε σε φόρμα σιλικόνης.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού