Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Γιαούρτι
  • Φρέσκος δυόσμος
  • Γλυκοπατάτες κομμένες για τηγάνισμα
  • Ηλιέλαιο
  • Καπνιστή πάπρικα
  • Νερό 80.0 ml
  • Φιλέτα κοτόπουλο μπούτι 4.0 τεμ.
  • Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt 300.0 γρ
  • Καρότο χοντροκομμένο 1.0 τεμ.
  • Ginger σκόνη 20.0 γρ
  • Καστανή ζάχαρη 30.0 γρ

Στην πλειοψηφία των σουβλατζίδικων σίγουρα θα βρείτε το κλασσικό απλό σουβλάκι κοτόπουλου. Γιατί δεν δοκιμάζετε λοιπόν να διαφοροποιηθείτε προσφέροντας στους πελάτες σας κάτι που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστο;

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε τα υλικά της μαρινάδας σε μια μπασίνα. Κόβουμε τα μπούτια σε κομμάτια περίπου των 15-20 γρ. και τα βάζουμε στη μαρινάδα για 6 ώρες. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη μαρινάδα και τα περνάμε στο σουβλάκι. Ψήνουμε και σερβίρουμε με το γιαούρτι το οποίο αρωματίζουμε με τον δυόσμο και την πάπρικα και μαζί σερβίρουμε τις γλυκοπατάτες που έχουμε τηγανίσει στο ηλιέλαιο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού