Menu

Συστατικά

+

Για τη Πατατόσουπα

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1.0 τεμ.
  • Σέλερι 500.0 γρ
  • Πατάτες 500.0 γρ
  • Knorr Fond Κοτόπουλο 1 lt 25.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι τρούφας 35.0 ml
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  • Κρέμα γάλακτος 100.0 ml

Η βελούδινη υφή της και η εκπληκτική γεύση της θα την κάνει το αγαπημένο χειμωνιάτικο πιάτο των καλεσμένων σας !

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Πατατόσουπα

    Σοτάρουμε με πολύ προσοχή το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο έως ότου δροσιστεί και όχι να πάρει χρώμα.. Αρωματίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε το σέλερι, την πατάτα και το ζωμό κοτόπουλου. Βράζουμε για 35 με 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.Προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά το βράσιμο. Στο τέλος περνάμε τη σούπα μας από μπλέντερ , καρυκεύουμε και αρωματίζουμε με την τρούφα. Για ντεκόρ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τραγανά κρουτόν. Εναλλακτικά θα σας προτείναμεφλέικς μαύρηςή λευκήςτρούφας, φύλλα μαϊντανού και φύλλα σέλινου μαριναρισμένα με ελαιόλαδο και χυμό λεμόνι για μια επιπλέον δόση νοστιμιάς.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού