Menu

Συστατικά

+

Για το Dressing

  • Hellmann's Creamy and Light 5 lt 50.0 γρ
  • Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο 2.0 γρ

Για το Αβοκάντο


H πιο crispy εκδοχή του αβοκάντο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Dressing

    Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Για το Αβοκάντο

    Κόβουμε μισό αβοκάντο σε φέτες και το μαρινάρουμε με σκόρδο και κύμινο. Στη συνέχεια, τις πανάρουμε με αυγά και γαλέτα και τις ψήνουμε στους 180°C σε ένα αντικολλητικό ταψί για 10-15 λεπτά.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού