Menu

Συστατικά

+

Για το χυλό (φύλλο)

Για τη γέμιση

Για το σερβίρισμα

  • Hellmann's Vegan 3 lt 100.0 γρ
  • Ταχίνι 40.0 γρ
  • Νερό 60.0 ml

Μια vegan εκδοχή που θα τους εντυπωσιάσεις όλους!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το χυλό (φύλλο)

    Βάζουμε το καλαμποκάλευρο σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το νερό, το λάδι, το Aromat και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός, όχι πολύ πηχτός. 
  2. Για τη γέμιση

    Έπειτα, ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά μας, κόβουμε τις πολύχρωμες πιπεριές ζουλιέν και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα NoChicken Chunks και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τέλος, προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας, τα αντίστοιχα υγρά και μαγειρεύουμε μέχρι να γλασάρει η σάλτσα μας. 

    Αλείφουμε το ταψί με λίγο λάδι και το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο. Ρίχνουμε το μισό χυλό στο ταψί κάνοντας μια λεπτή στρώση και βάζουμε όλη τη γέμιση πάνω από το χυλό. Σκεπάζουμε με τον υπόλοιπο χυλό. Ψήνουμε στους 200°C για περίπου 1 ώρα. 
  3. Για το σερβίρισμα

    Τέλος, σερβίρουμε με αραιωμένη vegan μαγιονέζα και ταχίνι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού