Συστατικά
Μπακλαβάς με Κρέμα Πορτοκάλι και Κανέλλα
−
+
€185925.0
Για την κρέμα
Carte D' Or Buffet Crème Patisserie 15 kg
/γρ
250.0 γρ
0%
Χυμός πορτοκαλιού
/γρ
300.0 γρ
0%
Παγωμένο νερό
/γρ
325.0 γρ
0%
σαντιγί
/γρ
325.0 γρ
0%
Κανέλα
/γρ
3.0 γρ
0%
Για τα τραγανά φύλλα
Φύλλα κρούστας
/τεμ.
5.0 τεμ.
0%
Ζάχαρη κρυσταλλική
/γρ
100.0 γρ
0%
Βούτυρο Αγελάδας
/γρ
50.0 γρ
0%
Για το σιρόπι
Ζάχαρη
/γρ
700.0 γρ
0%
Νερό
/ml
400.0 ml
0%
Γλυκόζη
/γρ
80.0 γρ
0%
Ξύλο Κανέλας
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Αστεροειδής γλυκάνισος
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Για τον μπακλαβά
Φύλλα κρούστας
/τεμ.
20.0 τεμ.
0%
Βούτυρο Αγελάδας
/γρ
125.0 γρ
0%
Βούτυρο Πρόβειο
/γρ
125.0 γρ
0%
Φιστίκια
/γρ
200.0 γρ
0%
Κανέλα
/γρ
2.0 γρ
0%
Γαρύφαλλο
/γρ
1.0 γρ
0%
/
Για την κρέμα
-
Χυμός πορτοκαλιού 300.0 γρ
-
Παγωμένο νερό 325.0 γρ
-
σαντιγί 325.0 γρ
-
Κανέλα 3.0 γρ
Για τα τραγανά φύλλα
-
Φύλλα κρούστας 5.0 τεμ.
-
Ζάχαρη κρυσταλλική 100.0 γρ
-
Βούτυρο Αγελάδας 50.0 γρ
Για το σιρόπι
-
Ζάχαρη 700.0 γρ
-
Νερό 400.0 ml
-
Γλυκόζη 80.0 γρ
-
Ξύλο Κανέλας 1.0 τεμ.
-
Αστεροειδής γλυκάνισος 2.0 τεμ.
Για τον μπακλαβά
-
Φύλλα κρούστας 20.0 τεμ.
-
Βούτυρο Αγελάδας 125.0 γρ
-
Βούτυρο Πρόβειο 125.0 γρ
-
Φιστίκια 200.0 γρ
-
Κανέλα 2.0 γρ
-
Γαρύφαλλο 1.0 γρ