Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Αξεπέραστα αρώματα και γεύσεις αναδύονται από αυτό το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε σε κύβους το στήθος κι έπειτα το θωρακίζουμε με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα που ήδη έχουμε θωρακίσει το κρέας και θωρακίζουμε επίσης και τα λαχανικά. Προσθέτουμε το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί, ντεγκλασάρουμε και προσθέτουμε το κρέας, το ζωμό και τα μπαχαρικά. Δίνουμε μια, δυο βράσεις και στη συνέχεια τοποθετούμε την κατσαρόλα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 150° και ψήνουμε για 2 με 2 ½ ώρες. Σερβίρουμε το κρέας συνοδευόμενο με την σάλτσα που έχουμε πάρει από τα υγρά της κατσαρόλας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού