Menu

Συστατικά

+

Για τα κεφτεδάκια

Για τη σάλτσα


Τολμήστε να εντάξετε αυτά τα κεφτεδάκια φακής στο μενού σας, προσφέροντας ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο που θα ενθουσιάσει.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα κεφτεδάκια


    Χρησιμοποιούμε τον Knorr ζωμό λαχανικών σε πάστα για το βράσιμο της φακής. Μπορούμε να βάλουμε και δυο χρώματα φακή.
    Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά για τους κεφτέδες και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια μας, ψήχουμε και τηγανίζουμε σε φριτούρα.
  2. Για τη σάλτσα

    Τοποθετούμε σε κατσαρόλα την κρέμα καρύδας με το ζωμό και βράζουμε μέχρι να γλασάρει. Τελειώνουμε με χυμό και ξύσμα από ένα λάιμ. Συνοδεύουμε με ρύζι.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού