Menu

Συστατικά

+

Για τα χόρτα

Για τα αυγά

  • Αυγά 4.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο

Για την κροκέτα ρυζιού

  • Ρύζι μπασμάτι 300.0 γρ
  • Τυρί τριμμένο 80.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Γαλέτα Panko 80.0 γρ

Καταπληκτικοί συνδυασμοί γεύσεων σε ένα υπερπλήρες γευστικό και δυναμωτικό πιάτο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα χόρτα

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά , προσθέτουμε τον ζωμό και τον πουρέ της πιπεριάς και μαγειρεύουμε. Τελειώνουμε με τα κονφί τοματίνια.
  2. Για τα αυγά

    Τηγανίζουμε σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο.
  3. Για την κροκέτα ρυζιού

    Τοποθετούμε το βρασμένο ρύζι σε μπασίνα, καρυκεύουμε και προσθέτουμε το τυρί. Ομογενοποιούμε και πλάθουμε σε σχήμα δίσκου. Στη συνέχεια, πανάρουμε με το πάνκο και τηγανίζουμε.
  4. Για το στήσιμο του πιάτου

    Πρώτα τοποθετούμε σε πιάτο τα χόρτα, στη συνέχεια την κροκέτα ρυζιού και το αυγό και τελειώνουμε με σουμάκ και λιωμένο βούτυρο.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού