Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Τοματίνια 18.0 τεμ.
  • Μίνι Μοτσαρέλα 18.0 τεμ.
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200.0 γρ
  • Αυγά 2.0 τεμ.
  • Γαλέτα Panko 200.0 γρ

Για τη Σάλτσα

  • Φρέσκος Βασιλικός
  • Hellmann's Basil Vinaigrette1 lt 150.0 ml
  • Μέλι 50.0 γρ

Μια εντυπωσιακή κροκέτα που μυρίζει καλοκαίρι!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Επιλέγουμε τοματίνια στρογγυλά και μεγάλα. Ανοίγουμε με πολλή προσοχή τις τομάτες με κουτάλι παριζιέν. Στη συνέχεια, τις γεμίζουμε με τις μπάλες μοτσαρέλας και πανάρουμε 2 και 3 φορές. Τηγανίζουμε με προσοχή τις μπάλες Caprese και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Για τη Σάλτσα

    Για τη σάλτσα φέρνουμε σε βρασμό τη βινεγκρέτ με το μέλι μέχρι να γλασάρει.  Τέλος, σερβίρουμε μαζί με τις μπάλες μοτσαρέλας, τη σάλτσα, φύλλα βασιλικού και ντρόπς μαγιονέζας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού