Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Εσαλότ 9.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 100.0 ml
  • Καπνιστό Αλάτι 20.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3.0 γρ
  • Φύλλα φασκόμηλο 7.0 τεμ.
  • Βούτυρο 82% 20.0 γρ
  • Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 100.0 γρ
  • Φουντούκια 10.0 τεμ.
  • Κρέμα γάλακτος 200.0 γρ
  • Λάδι τρούφας 5.0 ml
  • Chevre Κατσικίσιο Τυρί 50.0 γρ
  • Camembert 50.0 γρ

Η κρεμμυδόσουπα είναι ένα ορεκτικό που δύσκολα το προσπερνάς!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα από τον φλοιό τους. Στη συνέχεια, τα βράζουμε σε αλμυρό νερό μαζί με τα φρέσκα φύλλα φασκόμηλου και τους κόκκους πιπέρι, μέχρι να μαλακώσουν. Στον πάτο ενός γαστρονόμου απλώνουμε τα φύλλα φασκόμηλου και τα κρεμμύδια, αφού πρώτα τα έχουμε μαρινάρει με λίγο ελαιόλαδο καπνιστό αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε λίγο βούτυρο καρέ και ελαιόλαδο στον γαστρόνομο και ψήνουμε στο φούρνο για 10-15 λεπτά στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Μέχρι να ετοιμαστούν τα κρεμμύδια, αφαιρούμε τον φλοιό από τα φουντούκια με μία πετσέτα και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι στον φούρνο μέχρι να χρυσαφίσουν.
    Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά κομμένα σε κομμάτια και μαγειρεύουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το Knorr Primerba Κρεμμύδι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε την κρέμα τυριών, γαρνίρουμε με τα κρεμμύδια, τα τραγανά φύλλα φασκόμηλου, τα σπασμένα φουντούκια και ολοκληρώνουμε το πιάτο με λάδι μαύρης τρούφας. 
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού